berdebar menunggu waktu bersalin 1 st baby

hi sy sedang hamil anak sulung kami dah 35 week, syukur xterhingga ttc 6thun kami, lagi brp week sy akan bersalin berdebar +takut+tak sabar sebenarnye semua ada memandangkan ini pertama kali sy akan bersalin lagi2 di musim covid ni sy fhm suami xdpt temam dn melawat... doakan sy slamat bersalin secara normal nanti ye ibu2 sekelian..sapa sme due date dgn sy ?? 14/12/20😚😚😚 #firstbaby

berdebar menunggu waktu bersalin 1 st baby
2 Balas

tahniah..smoga dipermudahkan..sy sngt memahami perasaan nya tu..sbb sya pn ttc 7y11m tpi ank sya dh nak msuk sethun bulan dpn..ank sya btul2 4 hari lepas pkp 1.0 dilaksanakan..tpi thun ni merasa lgi bersalin yg kedua..allah bgi rezeki..dlu lama nk tngu skrg sthun skli dpt merasa bersalin syukur sngt..smoga awk dn baby sehat ya😊

3y ago

Rezeki Allah bg waktu yg tepat. Tahniah puan🤲🏻

semoga dipermudahkan ye sis..Semoga sis n baby sihat lpas bersalin nty😊Aamiin Ya Rabbal Alamiin.. Anyway tahniah sis..