Penebalan dinding rahim

Sy sdh lama tdk dtg haid, last period 27.06.21..sehingga skrg blm kluar drh kotor lagi. Ada pergi buat scan pada 10.10.21..doctor ckp ada penebalan dinding rahim..bulan 10 pun sy masi belum period lagi.. Mohon pencerahan.. 😅

1 Balas

scan je jawapan dia utk tgok ada kantung atau x. sebelum kita period pun mmg akan ada proses penebalan dinding. xpe puan monitor je kalau berminggu2 masih x period puan pergi la scan

12mo ago

puan ada PCOS ke?