32 weeks baby tembam doc ckp

Sy scan td now 32 weeks baby 1.8kg plus sy ada gdm.. mcm mana ye bak control makan sebabnya sy selera betul dh hujung2 ni.. Risau keluar nnt baby besar sgt.. nak puasa tp bila tak sampai tengahari perut rasa pedih mmg kena mkn jgk. Risau memikirkan gdm ni ha lepastu rasa nak manis2 je ya allah taktau mcm mana nk kawal. #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

kurangkan nasi manis2 ya sis. lebihkan protein sayur2. lawan sikit nafsu ya sis. you can do it! sikit masa lagi tu

2y ago

aaa thankyou siss 😭💪🏻

sy 30 week dh 1.8kg sis..selera mkn nk dkt last2 ni mmg sentiasa ada ja..😅..sy pun gdm jgk..

2y ago

itulah risau baby besar, risau gdm lagi nk kena kawal pastu risau berat sendiri dh 13kg naik 🤦🏻‍♀️