luahan

sy sbnarnya mgndungkan anak luar nikah . Pada mula ny si bapa nak brtggungjawab , tp bila sy tahu y si bapa ni masi brhbgan dgn seorang prmpuan y dia jaga xperna sntuh mcm dia sentuh sy dlm masa 5 thun, slma kmi brhbgan slma 8bulan brsmaan dgn kndgn sy , bru sy tahu hal y sbnarnya. Dia n prmpuan tu dah break up 3blan y lalu, kerna si bapa ni xbleh trima takdir y si bapa n prmpuan ni xda hbgan dah , dia tggalkan sy dgn anak dr benih ny . Due date sy 15/12 , xlama lg. xkuat rasa ny hadap sorang2 , nak macam org lain kgsi kgmbiraan, nak sambut kluarga bru dlm fmly tp apakan daya suma tu sia2 shj. Sy usaha tp si bapa ttp nekad dgn kptsan ny. Doakan sy bleh hdapi dugaan dr Allah ni sorang2 , doakan sy kuat :')

43 Balas

Tkpe jalan kn je hdup sbgai ibu tunggal.. Tk smua org senasib awk.. Allah dh takdir kn awk dgn org yg lbih baik cuma tk jmpa lgi je.. Jga anak tu elok2 klau bolh lbih dri awk jga dri awk.. Jgn sbb si bapak tkde anak terabai..laki mcm tu bersepah