keputihan

Sy pregnant nak masuk 11 minggu,Hari ni keputihan makin banyak tapi tak berbau n warna putih susu bahaya tak untuk kandungan.

1 Balas

Saya baru 7week pon da ada skit2 actually bahaya kalau terlalu byk gatal dan jika ada bau.. takot kene gbs..die menyebabkan jgktan ni boleh ke baby tu yg bahya klu skit boleh cuba kurang kurang kan mkanan yg manis2 tu yg meningkat kan kputihan..air suam kene byk

4y ago

Sy pun mcm tu... Putih susu.. Lepas buang air kecil kalau X lap kering akan gatal.. Tapi x berbau.. Bahaya ke?.. Dah 36w.. BRu je mcm tu.. Mula² x pula mcm tu.. Risau gak lah