Baby kembar. Sapa ada pengalaman?

Sy pregnant kembar. Kembar dua kantung. Tapi satu kantung besar, satu lagi kecik. Baby saiz sama je. Cuma doktor bagi tahu kena monitor yang baby kat dalam kantung kecik tu. Risaunya. Ada sesapa ada pengalaman sama tak 😢 #bantusharing #firstbaby #ingintahu #seriusnanya #1stimemom

1 Balas

I'm currently 20weeka pregnant with dcda twin. Saiz dua-dua kantung lebih kurang for now. InShaaAllah ok tu nanti, doa banyak-banyak ye. Berapa usia kehamilan sekarang?

3y ago

Thanksss.. Jaga diri jgk! Semoga baby membesar dengan baik. ❤️