Scan Kantung Xsama Dgn 9week

Hi sy pregnant ikut kan Tarikh first of last period kandungan da 9week 3day. Tapi scan doc cakap nampak kantung sahaja dan besar kantung 5week 5day. Doc minta repeat scan dalam 2 - 3week lg.. Ada x kes mcm sy tapi scan balik da normal? Risau plak sy?.

14 Balas

sama dgn saya..ikot tarikh last period dah 7w4d..ikot size baby bru 6w6d..beza 5 hari..dan memang ikotkan period biasa 5hari lewat..dr suruh dtg balik 3 minggu lg..tp alhamdulillah jantung cantik bunyi..baby pun nmpak dah wlaupun 6week..kite positive jee yeee..in sya Allah semua berjlan lancar..baby sihat2 jee kt dlm nii..