#takNampakPerutBerOmbakDariTendanganBaby?

Sy pregnant dh msok 28wk n dh stat kira pngerakn bby. .dan ini ank yg ktiga dgn suami kdua..(dh bcerai pkwenan yg dlu) pnglman ank k 3 ni lain dr yg dlu.. dlu blh nmpk je klu bby tgh gerak,i mean perut....skrg knpe tk lihat lg perut tu berOmbak .? Kte blh dketegorikn dlm ibu2 yg bsaiz bsar..adakh krna itu? #maaf klu ayat btrabur?

1 Balas

Ya saiz juga memainkan peranan... tggu w35 ke atas pulak, mst nampak perut berombak... 😅