Jerawat di badan n dahi

Sy pregnant dh 7 bulan, inshaAllah bby boy. Dia amik seri mak diaaa semua ya. Habis naik jerawat badan kt leher dada, blakang badan, dahi jgn ckplah. Adoii ada yg mcm ni juga tk? Ada tips ke nak hilangkan/kurangkan? Kalau lepas bersalin hlg alhamdulillah 😂

2 Balas

Pengalaman saya masa pregnant, berapa banyak dah tukar products, sama je. Maleh dah. Siap naik kutil2 tu 🥹 Tapi lepas bersalin, hilanggg dah okay dah semua. Alahan semasa pregnant gitu ler.

1y ago

Alhamdulillah, sy pun harap mcmtu. Skrg ni dpan suami rase kurang confident😂

Sama laa.. sy pun tgh melalui benda yg sama.. habis naik jerawat kat umah dgn badan.. org kata tak payah buat ape2 sbb nanti akan hilang sendiri lepas bersalin..

1y ago

Tula kan, rimas tgoknya lpastu rasa segan je ngn suami😂 harap lpas besalin kita makin ploles🤣