Bila first time baby gerak

Sy pregnant bru msuk 22 weeks tp sy still x rase baby gerak, sy x sure kalau sy X perasan gerakan die...cmne ye rasenya kalau baby dh start gerak?? Boleh tlg share pengalaman... #firstbaby

1 Balas

Sy start rasa baby kick masa 17 weeks. Lepas 20 weeks ke atas boleh rasa dia goyang2 dalam perut. Lepas makan rehat2 lepas tu baring telentang letak kedua dua tangan kat perut bawah pusat. Nanti mesti rasa ada yg bergerak. Biasa lepas makan manis baby lg aktif

3y ago

tq sis..nanti sy Cuba try...😊