Scan 8 week

Sy pregnant ank first..mse scan 6 week dr bawah dkt EPAU nmpk kantung, baby n jantung..ble scan dr ats 8 week jz nampak kantung je.de sporting coklat on off tp x de sakit perut..sy de fibroid dlm 8cm++.. #firstbaby

1 Balas

awk sy pn ad fibroid.. awk kene spottig bpe hari ye..then janin awk sihat x. sy pun risau

3y ago

sy de g kk..doc ckp baby x membesar.kemungkinan blh keguguran.kne tggu 15 hb ni tuk follow up dgn EPAU..nanti doc kn scan dr bwah tuk tgk baby 2 cmne.doc ckp lau de kuar darah mcm darah haid n sakit perut kne terus g hospital..