PREGNANT KEDUA SANGKUT GDM

Sy pregnant anak kedua. Tiba2 boleh sangkut GDM pula..kenapa ya? Saya bukan jenis yg suka makan atau minum manis.. Sekarang kena buat BSP test sendiri setiap dua minggu. Dan kena attend kelas VC with dietition. #bantusharing #pleasehelp #advicepls #ingintahu #secondmom

15 Balas

nikmati je laa sis.. jgn stress².. jaga mkn.. sy anak ke2 pun kena GDM on diet... kena jumpa dietition.. tiap² 2 minggu kena g kk..