Assalamualaikum. ?

Sy pregnant 9w ??. Sejak2 ni sy rasa sakit kt bhgian ari2 cm senggugut. Tp tk sakit sgt. Kdang2 blah perut knan. Kdg2 belah kiri. Tp tk brlanjutan lah. Dia dtg kjap2. Ada tk yg pnah alami?? Sbb apa ye?? #firstpreggy

1 Balas

selagi xda keluar drh its ok sis... saya mula2 preggy mcm tu jugak... sbb rahim sdg membesar utk tampung baby sis...

5y ago

Oh yke. Tk de kua apa. Tp risau jgk knape. Dlu jd time bila delay period tu dorang kta sbb bru nk menempel kn. Skrg dh 9w dia jd balik. Tu risau jgk tu. TQ ye sis. 😊