Normal x ye rasa mcm x da ape2 x rasa mcm ad sesuatu dlm perut?

Sy pregnant 9 week 2 hri tp knp x cramp mcm sblm kurang bila x rasa ape2 terus risau pulak.. Perut pun mcm kempis je.. Xkeras ke Ape takut jgk nk tekan kuat..hee baby first xda pengalaman sorry tanya soalan pelik hrp ad ramai yg sudi jawab dan kongsi pengalaman 😢😭risau.. Skli baru scan masa 6 week 4 days.. Ad kantung dan janin mcm bulan sabit tu..belum scan utk kali kedua.. Tunggu suami balik...pjj life.. 😢😢😢#firstbaby #seriusnanya

5 Balas

baru lg tu

3y ago

InnshaAlah doakan ye sy dan bby sihat