Keputihan bersama darah

Sy pregnant 8week.. 2 kali keputihan ada darah tp x byk tompok2..mggu lpas skali mggu ni skali..normal ke tak? Mggu ni keputihan tu warna putih jenih & darah skit..Maaf sy bru anak pertama xda pengalaman.. sy xda sakit perut..ke sy buat keje byk tak rehat atau mcm mna ye.#firstbaby #pleasehelp #ingintahu

6 Balas

masih awal .banyak kan rehat yaa sis .semoga dipermudahkn

2y ago

haah sy haritu mcm tu . g hsptal dorang ckp baby ok .cuma threatened miscarriage. so kna byk rehat sbb baby baru lg .xkuat . jgn angk berat2 atau ape2 jela utk sementara . kalau susah hati sis bole ke klinik scan .nnt dorang bg ubt