Xde rasa apa²

Sy pregnant 7w. Start daripada 6w sy x rasa apa² di perut. Cramp pon hilang. Mual pon sikit² je. Semalam 1st time sy muntah. Sy nak pegi next check up minggu depan. Jd sebelum tu sy xtau normal ke keadaan mcm ni? Perut x rasa keras..kdg² je. Tidur pon meniarap sy selesa.

2 Balas

Normal je awak. Saya nak masuk 10w pun tak mual sangat. Depends on body☺️

1y ago

Sy pergi scan je 2 minggu sekali. Sebab macam sis cakap tu la. Tak boleh monitor😂 jadi sy decide 2minggu sekali sy pergi scan selagi tak rasa baby kick hahaha🙊

Yes, normal

1y ago

maksud nya memang rasa mcm x mengandung ye sis?