keluar cairan coklat

sy pregnant 6 minggu .. tp kluar cairan coklat ..bahaya x mcm tu ?

10 Balas

Seharusnya sis berhati hati.atau lagi baik sis rehatkan diri jangan terlalu banyak bergerak.sebab saya pernah lalui apa yang sis lalui.lebih malang anak dalam kandungan gugur.

kalau setakat setitik 2 just bedrest. pengalaman 2x miscarriaged pegi je spital,doc bole cek kantung baby mcmane or Tu hanya tanda penempelan.semoga dipermudahkan

lebih baik prgi hospital. sy keluar coklat2 jgk masa 9 minggu. bila g KK Dr kata denyutan jntung bby dh tak ada. Skrg tggu masa janin keluar sendri.

4y ago

alhamdulillah baik2 aja sis ..doc ckp tu sbb pnempelan

Ada baik nya sis p klinik berdekatan atau hospital spy doktor ble buat scan kandungan.. #IbuJagaIbu

Stiap hari ke dy kluar? Kne refer dokter utk kpastian.. Sstgh org normal, tp sstgh org sbaliknya

dah g hspital blm? sy kncing kua drh..g klnk,scan..jntung bby dh xde

nurse slalu pesan asal ade kluar darah cpt² g hsptl

Terus ke hospital sis.

Xk

Bedrest