Menunggu Hari

Sy pregnant 38 minggu 3 hari.. Masih lg tak ada tanda2.. Skrg ni rasa kuat sakit pinggang dan sakit belakang, kt bawah pun terasa sakit.. Kerap pergi tandas, tp tak ada hasil. Contraction on off (braxton hicks). Sape kt sini due bulan 2 kita geng 🥰 #anakke3

19 Balas

due sy 19/2... kalo xbesalin lg,kene serah dri...pon xde tnda² lg... siap la maen bedminton😅 sapu laman uma..pusing² uma haha utk cpt² kuar, mcm² buat..tp same jekk😂moga kte sume dpermudahkan nnt aminn gud luck n take care sume😊

1y ago

Sy pun mcm tu jugak. Dah usaha buat mcm2. Tapi baby tak nak keluar lg