Menunggu Hari

Sy pregnant 38 minggu 3 hari.. Masih lg tak ada tanda2.. Skrg ni rasa kuat sakit pinggang dan sakit belakang, kt bawah pun terasa sakit.. Kerap pergi tandas, tp tak ada hasil. Contraction on off (braxton hicks). Sape kt sini due bulan 2 kita geng 🥰 #anakke3

19 Balas

saya esok serah diri. due 14/2. tpi takda tanda baby nk keluar. cuma sakit bawah dgn pinggang. takut pulak. kalau lebih due akan kena cizer ke?

sama la kita..sy due date 9/2 39week 4day masih tak ada tanda²..risau jgk tkut trlbih due pulk😬😆

sama 38w 1 hari(ank no 3 ..20/2 sy pon xde tanda² lagi..sbb ank no 2 yg lepas btul² ikut due 40mggu 3hri☺️

1y ago

Semoga dipermudahkan segalan urusan

Sama la kita.. sy 10/2 due sekarang 39mggu 3hari masih xda tanda².. ghisau pulak terlebih due 😅😅

1y ago

due sy pn 10/2, ada keluar spoting brown, sakit pinggang & baby mengeras je. Harap ad sakit contraction /tanda2 serius sblm due.

samalah. due 28/2 skrg dah xlrt berat je rasa. moga bby kluar laju3.🤣

Sama kite sis tp tkde tanda lg due sy 22 2 23hrp sgt kuar bby sblm due

Sy due 12/2 hari ni 39w1d, doakan sy tak overdue yer.. 🥰

1y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan

saya 23hb... semoga di permudah segala urusan kita amin ☺️

1y ago

Amin. Semoga dipermudahkan segala urusan

Sye .38 minggu 5 hri