Menunggu Hari

Sy pregnant 38 minggu 3 hari.. Masih lg tak ada tanda2.. Skrg ni rasa kuat sakit pinggang dan sakit belakang, kt bawah pun terasa sakit.. Kerap pergi tandas, tp tak ada hasil. Contraction on off (braxton hicks). Sape kt sini due bulan 2 kita geng 🥰 #anakke3

19 Balas

Kita awak.. punya lah sakit dkt rumah tapi bila datang sepital baby elok je ha, semua okay, alahai bertuah anak ha. Saje je prank mak dia. Plus kita anak pertama lagi tak tahu apa apa, Takpelah semua ni pengalaman kan hihi

1y ago

Contraction false kan