Menunggu Hari

Sy pregnant 38 minggu 3 hari.. Masih lg tak ada tanda2.. Skrg ni rasa kuat sakit pinggang dan sakit belakang, kt bawah pun terasa sakit.. Kerap pergi tandas, tp tak ada hasil. Contraction on off (braxton hicks). Sape kt sini due bulan 2 kita geng 🥰 #anakke3

19 Balas

due date sy 15/2 .. tp jm12.28 tghri td da bsalin.. kontraksi lps pecah ketuban mmg hebat sgt 😭 sy da lemas dgn kontraksi .. bukaan 10cm sdh tiada tenaga.. tpksa bantuan vakum.. doakn baby sy doktor kate ada pndarahan dkat kulit kepala.. baby sy dkat nicu.. jd baby prlu tmbh darahh..