Menunggu Hari

Sy pregnant 38 minggu 3 hari.. Masih lg tak ada tanda2.. Skrg ni rasa kuat sakit pinggang dan sakit belakang, kt bawah pun terasa sakit.. Kerap pergi tandas, tp tak ada hasil. Contraction on off (braxton hicks). Sape kt sini due bulan 2 kita geng 🥰 #anakke3

19 Balas

Sama la, anak ke3 juga... Belum ada tanda2 asas tu...sama la apa yg di hadapi sis skg.. 😂.. Baby masih selesa nak duk dlm perut.. Huhu, semoga dipermudahkan buat kita semua, Aamiin Yaa Rabbal A'lamiinn Edit semula : alhamdulillah sy dah melahirkn baby girl tadi jam 1.57am (7 Feb)

1y ago

TQ amira, alhamdulillah... Semoga dipermudahkan sis bersalin nanti, Aamiin