Kepala bby kt atas

Sy pregnant 30week+ scan kepala bby Dan uri dkt atas (songsang) sy kena bersalin 37week nnt rasanya sempat Tak bby pusingkan kepala g ke bawa? Sbb doc ckp, kalau bby dh selesa mcm tu dia ssh nak pusing lagipun bby dh bsr so ruang dia nak pusing tu sempit 😔 terpaksala czer . Halaaa.. ada tak cara lain? kalau boleh nk bersalin normal..

7 Balas

yee saya pon pegi urut klu perut sengkak perut sbb kaki bby tersepit