hamil 11 minggu 2 hari

sy pregnant 11 minggu, tp normalkah makan bnyk tapi berat xnaik mcm tu saja, pastu perut pun xnmpk lg..ini ank pertama sy...perut hamil akan naik dr mane dulu ye..sy mcm2 pikir , harap ade rezeki sy..setelah 15 tahun menunggu doakn sy ye semua..#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Normal tu puan. Ikut badan jugak bila nak nampak perut tu. Kalau bmi normal, dalam 14 minggu nampak dah. Kalau bmi tinggi mungkin lambat sikit. Tapi kebesaran perut tak main peranan penting, asalkan bila scan baby sihat. Moga dipermudahkan semua urusan ye puan

3y ago

ohh mcm tu br sy faham..terima kasih bnyk2 ye..aamiin..