sape sini momy preggy twin

Sy preggy dh masuk 3 month.. kembar plak preggy dh 4 bulan.. kiteorg punya due pun beza sebulan jer.. tp yg beza nyaa sy alahan teruk smpai muntah2 n sakit perut.. my twin plak relax jer dia.. xde alahan ape2.. bleh jer telan semua benda. Ingt kan bila kembar nie simpton tu sama rupa nyaa berbeza.. sape sini momy preggy kembar.. adakah korang sama..?? #First baby

1 Balas

ya sis kdng x same dgn org walaupun dgn twin sndri hihi sya pun tgh preggy ank twin .sis dah rasa ke gerak2 or denyut mcm tu ??