pedih ulu hati

Hi..sy preggy 37 weeks, normal x sllu pedih ulu hati dan kadang2 meludah ada darah..kalau bilang x mkan x juga sebab mkn x pernah skip..

4 Balas

Pedih ulu hati itu normal... Ibu mengandung kena igt... Kena sntiasa makan.. bukan mkn nasi ya.. mkn la plain cracker.. asal ada yg nak dkunyah.. cara tu utk mngurangkn pedih tu.. klu sya.. sya mkn bubble gum.. tu cara paling cepat nak hilangkan pedih tu 😊

Pedi ulu hati mmng normal... Tp klau smpai ludah darah rasanya da teruk sngat Tu... Baikk sis jumpa doktor segera... Risau pulak

smela.. sy pn dh 37weeks. still pedih ulu hati.. kalu sndawa je asid tu naik ke leher mcm nk klua..

Ya sis..risau juga sampai ada darah ni..