Sakit di bahagian ari ari

Sy preg anak first baru 30w dan beberapa hari telah sakit di bhgn hari2. Adakah ini normal? #firstbaby #seriusnanya #mommybuntu

1 Balas

Normal tu awak sebab dah masuk 30 weeks. Baby pun selalunya dah turun ke bawah. Tu yang rasa sakit di bahagian ari ari tu. Semoga dipermudahkan urusan sepanjang 3rd trimester yang masih berbaki ni dan semasa nak bersalin nanti ye awak. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers