Just Mums

Sy preg 39 weeks td pg semasa buang air kecil ade keluar lendir bercmpur darah sikit, tp xde rasa sakit..

17 Balas

Ikut pengalaman cousin sy dia pun dah keluar darah tapi tak terus pergi hosp, dia tunggu masa kontraksi setiap 5 minit tu pun dia tunggu kesokkan harinya baru dia p hosp (sebab private punya). #ini tips kalau tak nak duduk lama di hospital la...

pg klinik cek..doc selalu pesan kt sy...klo ad lendir bcmpo darah g klinik atau sptal..mmg x sakit..tpi ank kita yg kt dlm tu,tkt apa2.

Dah turun tanda nak bersalin dah tu sis. Saya dulu pun mcm tu. Tak sakit.. Bila cek baru buka 1cm 😆 Get ready jee 💪🏼

Sy xpnh turun darah dulu . 😌 Tapi saya keluar ketuban terus . Haha . Terus ke spital walaupon sy xsakit .

Tu tanda2 dh dkt nk bersalin..sy dlu mcm tu jgk..tp tggu dh skt ade contraction bru pegi hospital..

Sama mcm sy. Pergi hosp check jln 1cm dsuruh pulang. Confius nk bt ap skrg sbb blm rsa sakit

Cpt pergi hospital...tu slh 1 tnda bsalin..mang dia lom ada rsa skit lg...

Tanda-tanda nak bersalin tu. Perhatikan sekiranya kontraksi berlaku

Ada apa2 update ke sis? Mcmna dh bersalin atau belom.

Semoga dipermudahkan urusan sis... 🥰🥰🥰