Tindik Telinga Baby Girl

Sy plan nak tindik telinga baby girl sy yg 6 bulan. Ade sesape ade pgalaman tindik baby? Boleh share

1 Balas

Kalau blh elakkan.. Sbb baby mudah terkejut & risau salah urat. Sy sndiri tukang tindik... Kdg2 kesian tgk. Kdg2 blh kena jgkitan. Tp terpulang la dkt sis... Ada baby yg ok tindik.

4y ago

pastu umur berapa boleh selamat tindik telinga baby? anak emak saya dulu anak perempuan semua tindik selepas baby lahir kat hospital. sekarang sebab baby 1st perempuan pulak ,belum tindik lagi.