tindik telinga baby

hai mommy .. saya nk tanya seawal usia berapa okay untuk tindik telinga baby ? tq 🤍

2 Balas

tunggu la sampai anak umur 2-3 tahun kalau nak tindik telinga. baby ni tangan diorang masih nak explore, nanti diorang capai subang kat telinga tu, ditarik2 pulak, nanti dah jadi hal lain.

kalau sy anak msuk 5 thun bru sy tindik telinga...sbab sy xthan hti tngok baby bawah 1 thun tindik telinga. skit ..tunggu la baby bsar skit yer