Boleh pregnant ke??

Hi, sy pernah keguguran awal bulan 8 tahun ni. Pernah cek upt slps keguguran, tapi mmg 1 line dah. Bulan nih tengok calendar dh trlepas period. Ada pening kepala, breast sakit sangat sangat. Saje buat upt tiba2 naik 2 line. Adakah ni tanda sy pregnant?? #firstmom #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

Boleh pregnant ke??
21 Balas

2 line positif la tuuu

2y ago

Tulah, nak mengharap takut. Sampai ke harini line upt terang je. Dh tanak mengharap. Andaikata ada rezeki kalini, doakan sy n kandungan kuat dan sihat ❤️