Positif ke mcm ni?

Sy period 6/12-10/12, harini 1/1/24 dpo14 dapat line samar2 mcm ni dan ikutkn esok tarikh sy period. Harap2 pregnant la mcm ni 😔. Jadi bila masa yg sesuai utk sy scan confirm kehamilan? Excitednye kalau betul pregnant utk org yg ttc ni kan bila dapat line mcm tu..Boleh sesiapa tolong share info tak. Sy ttf utk anak first. #pleasehelp

Positif ke mcm ni?
10 Balas

naik dua line tu sis. kalau nak betul confirmkan lagi tunggu 2-3 hari pula repeat upt