rate diapers baby mommy! size M

sy nk tukr jenis diapers tuk anak pkai wktu malam. tp xtw nk try mana. sbb byk dh try . -mamypoko 5/10 cpt bocor even siang pn cpt bocor -drypers drypants 10/10 ni paling nice tp kt sini xda stok lg😭 -drypers wee wee dry tape 7/10 cpt bocor klw guna malam siang ok -huggies dry pants 8/10 nice x bocor malam mmg always dry, tp anak ruam bru 3keping pakai -petpet 2/10 sgt bad 😭bru 1jam lebih dh bocor 😌 -genki 9/10 ni pon nice pkai malam,tp stok terhad. jarang ada yg size M kat sini bole syorkan jenama lain? klw ad jenis diapers yg tuk night lg bgus. 🥰 Thanks!!

30 Balas

anak sy guna pampers cute & care since umur setahun 2bulan sekarang dah 2y10m. so far okay takda bocor kecuali kalau paknya pakaikan senget 😂

1w ago

sabah ke😅 semenanjung pun mahal postage, sabah lagi la ye.. mahal tp sy beli guna voucher je jd lagi murah la dr walkin kedai. dpt 28 1pek tu onz la kalau kedai jarang jumpa bawah 30

Malam mmg saya pakaikan anak offspring. Tak pernah bocor even tak tukar langsung sbb dia tk berjaga malam. Siang huggies/drypers tukar2

anak saya pakai molfix tak pernah bocor guna dari nb skrng dh 1y3m , kalau malam tidur lasak pun tahan juga 10/10 rate untuk molfix

7d ago

rm29.99 kalau promo pun rm28.90

try beli Drypers touch.yg tu sentiasa kering xbsh.ank sy pkai MLM best xbsh pn walaupun dia kencing bnyk bocor pn x.dia kering je

7d ago

ad jual kat supermarket biasa x ni.

Saya pakai brand giant je, okay tak bocor tapi bangun pagi tu terus tukar lah . Kalau tak mmg akan melimpah pun

pet pet gold y gambar pony.bg sy elok ank sy 9 bln pkai M..kencing banyak x pernah bocor.molfix pun ok jgk

6d ago

Sama. Packaging je lain.

mmg diapers saiz M ni payah nk cri ek...mne² brand plak tu...lastly bli on9 je la...tu pn jenuh scroll...

7d ago

byk je M, tp ndk menepati kemahuan🤣. online jg jwbnya. tp klw ke Sabah ,hrga postage lg mhl drpd item😓

Saya guna mimora by manjaku . Tape dia best , ada wet indicator , tak terlalu tebal tapi tak bocor .

7d ago

cuma ad jual kat manjaku je kan ??xda kat supermarket2 biasa

macam anak saya pulak molfix memang tak ngam, asik bocor je. lepas tu cepat sangat penuh