2 bulan

Sy nk tnye sy bru abis pntng .ank nk msuk 2 bln..sy nk tnye sy blh x mkn megi

7 Balas

Boleh je..tp masa rebus megi tu buang air nye dulu dan tmbah air baru..tu cara yg betul masak megi

Ikut badan jgk sis ,setengah tu mkn ok je .. Ada plk yg mkn Maggi terus dmm ..

Tak tau la org lain kalau sy mkn je apa sy rasa nak makan jnj jgn kerap sgt..

Sya pun mkn je janji kenyang perut x kosong..lagi2 brstfeding kerap lapar..

Sy makan je apa rasa nak makan 😙 jnj jgn berlebihan la ..

Saya mkn je 😅

Boleh rasanya