Keperluan baby

Sy nk tnye, brg baby mcm mna yg tak perlu beli utk elak membazir @ tak guna. Zaman ekonomi tak ok ni takut jgak ter over belanja sbb excited ? #ingintahu #barangbaby

12 Balas

Macam saya paling tak guna beli tilam baby dia lagi suka tdo atas tilam gitu je bby tdo dlam bby cot ,almari baju bby saya tak beli , baju newborn x perlu beli byk , kalau brg mandian bedak tak perlu beli yang besar sebab x elok pun pakai dkt bby , mitten beli sikit je , sock lebih x pe ?