Mengandung, minum air yogurt

Sy nk tnya, sesuai x ibu mngandung mnum air yogurt , cth : bliss

4 Balas

sy skrg pon selalu sgt minum bliss yg low fat yogurt tu sbb ada keputihan..rasa gatal2 tu kurang sikit bila minum yogurt & lg satu..membuang tu jd lawas..klau x, sembelit ajer..huhu

masa pregnant sy tak boleh terima susu, jadi hari2 sy amik 1 cup yogurt. plain or low fat. bgus utk pertumbuhan tulang bayi.. baby sy masa lahir, tulang dia keras dan berat🥰

2y ago

sis yang yogurt ada perisa boleh ke

air yogurt dengan susu berbeza..kakak sy nurse, dia xgalakkan sy minum air yogurt di awal kehamilan..lg satu sy pernah keguguran..ni second pregnancy sy..

2y ago

ooo ye ke ... tq ye

Boleh minum cuma jaga kandungan gula. Bliss tu sangat banyak gula, boleh try yogurt yg kurang sikit gula dia