baby sonsang

Sy nk tnya mommy suma.. sy skrg dh 31w n td scan doc ckp bby melintang... Blh ke bby msok laluan blik or mmg mcm to smpy bslin? #gdmonmetformin

1 Balas

Hai , biasa doktor bg masa . Bila dah masuk 36week , masih songsang doktor akan buat urutan untuk masukkan baby dlm laluan yg spatutnya . Tapi ni semua bergantung pada baby tu , ada baby yg dah masuk urutan bila selang minggu dia tetap keluar dr laluan tu . Kuasa yg terbaik doa , ada yg kata kedudukan menyembah bumi muka ke tanah ( Sujud ) tu boleh membantu