ubat

Sy nk tnya klau mkn acid folic ngn vitamin tambahan saja boleh tak...new obimin suka pening² dan mual..mmg tdo smpai xbleh bgun...tkar zincofer pening dan muntah yg agak teruk smpai xbleh bgun...hb 12.5,tekanan drh ok dlm 110/70...nk msuk 4bln dh #baby first

1 Balas

Tu pil tmbh darah.. Lagi penting sis. X blh klu tak mkn.. Tanya nurse nak buat mcm mana.. Mungkin ada solution lain..

4y ago

Ok la tu. Mkn je obimin. Mkn mlm, nak tdo mkn. Lps tu bwk tdo.