Placenta Previa + baby breech

Sy nk tnya ibu² kt sini,ada petua/tips utk naikkan uri x?Skrg kandungan dah 26w,uri masih d bawah since 22w.Selalu sakit kt bawah dn sy sgt takut jika brlaku pendarahan.Doc dah bagitau risiko uri d bawah msa mengandung.Risau la..

1 Balas

Ada org ckp sujud lama2 mcm senaman lah utk naikan uri. hari2 buat solat hajat... Ms sujud tu sambil kita berdoa apa yang kita nak.. Xboleh bt keja berat2.. Kna byk rest.. Pujuk2 baby suruh duduk elok2..🙂kita sama week now.. InsyaAllah dipermudahkan.