Confuse

Hi sy nk tny.. Mcm ni mengandung ke x ye?

Confuse
4 Balas

Setahu saya kalau 1 line negatif. 2 line positive.... Tapi kena tahu jugak bila last period sis semua... Sis kena check semula ya..

4y ago

Lpas ni kne catat last period bila. Sbb penting. Doc ke nurse akan tanya. Sy ni walaupun tiap2 bln catat, tapi doc ckap mybe silap kira last period sebb scan bby lewat seminggu dr tarikh last period. No way laa sy nk iyekan sbb sy confirm mmg sy tick setiap bln bila sy dtg bulan.

Macam nmpk line samar2. Saya samar2 cmni mmg positive ... Nnt cek lagi 2-3hari. Kalau mkin terang tu..ada isi la tu...

Usually mcm ni negatif sbb 1 line je. Kalau positif akan muncul 2 lines.

Macam negatif sis, ada missed period ke?

4y ago

Yes sis.. Dia mcm kejap ad kejap xde. Plus sy bru hbis bersalin.. Dh 4 bulan..