Pilihan Susu Untuk Mom

Sy nk tny bila perlu start mnum susu untuk moms yg baru hamil ? susu apa yg sesuai diminum ? #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

terpulang pada awak. nak minum dr awal kehamilan pon boleh. xde mslh. mcm sy, sy mmg suka minum susu tambah susu yg kena bancuh dr sebelom pregnant. 1st pregnancy sy minum susu hl kotak je. lain dr tu tekak xley terima. 2nd pregnancy pon sama. sy minum tapi jarang2.

Bila bila boleh minum. Any kind of susu boleh minum seperti susu khas untuk ibu mengandung, full cream milk, atau susu tepung biasa (fernleaf).

1y ago

Sama-sama