Demam ketika mengandung pada Trimester Pertama

Sy nk tanya , memang kalau mengandung akn kerap demam ke bagi sesetengah wanita ? Sebab sy demam teruk padahal baru nk masuk 2 bulan hamil #seriusnanya #jangandibully #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Sy ad deman sis, tp xpe. Banyakkan minum air dan makan buah. Set minda semua tu nikmat Allah bagi tau. InsyaAllah Kjap je deman tu. Bykkn rehat.

4y ago

Sis kena jumpa Doctor tnya kot. First trimester mmg ada sakit pelik2 yg dtang. Nanti dh second trimester, mungkin akan okay. InsyaAllah. Sy first trimester deman, asma, resdung kena😅. Sebb Doctor ada ckp bila pregnant ni mmg mudah kena penyakit. Doa byk2 yer sis. Allahuakbar sakit tu Dia je yg tahu.😔

x semua demam sis. bergantung pd badan jgk. kalau sy cume bertmbah penat,pening2 n muntah sket2

4y ago

sme2 😊