HB LOW 35 WEEKS

Sy nk tanya apa risiko jika hb low?hb sy duk main takat 9-10 je ,turun naik ..habis tinggi 10 je xpernah sampai 11 ,awl2 preggy 12..masuk je 2 month lebih kandungan terus drop jd 9 😩 skrg kandungan sy 35 weeks , dh mcm2 supplement sy amal semua xjalan,kerang dh mkn,ubat kk dh mkn,jambu batu hari2 sy mkn,kdg2 sedih rasa mcm down..xtau la apa benda lg sy perlu amal..misi plk ckp benda yg menakut nakutkan sy ,dia ckp mcm mna awk nk brslin tu..hb xnaik2,nk buat mcm mna dh mmg hb susah nk naik bkn kita mintak 😪 stress plak jadinya 🤧 ada apa2 effect x jika bersalin ,memandangkan hb pn x naik2 #firstmom

8 Balas

Saye pun hb low lepas 5 bulan , paling low pun 10.5 jela, tapi haritu 32minggu hb naik 11.8 alhamdulillah. nak kata jaga makan pun tak jugak, kerang x makan , jambu tak mkn. tp sye rase sbb susu kambing / pati delima hb sye naik .

12mo ago

Sis amal pati delima apa & susu kambing apa ya?