Najis Anak Hijau Kekuningan

Hi, sy nak tumpang bertanya, normal atau tidak jika najis Anak 5 bulan warna hijau Kekuningan, tp x berbuih, lembut mcm najis biasa. Cuma warna berubah. Sblum ni sy bagi susu dupro 1, tp dupro baru2 ni tukar packaging, anak sy mnum jd cirit birit Dan x lalu mnum susu sminggu. Tukar kpd susu anmum. Makin pulih cuma kerap cirit juga. Baru Semalam najis dia bentuk lembut normal, cuma warna berubah jadi hijau Kekuningan. Sy risau, perlu ke sy bwa ke klinik @ tukar je susu lain?

2 Balas

breastfeed or bgi susu tepung??.. kalau campur normal je hijau kuning

Betul. Kalau campur bf dgn fm normal kaler tu