Buku pink KK vs Swasta

Hi sy nak tanya..sbb byk baca post dlm apps ni bgtau kalau buat buku pink di swasta tak details mcm di KK, betul ke 😅 now dah 8 weeks masih tak decide nak buka buku kat mana sbb dah was2 pulak nak buat di swasta 😂 sy plan kalau buka di swasta nak pergi Klinik As Salam Bangi. Ada tak mommy2 yg pernah check up di klinik ni? Tq 🤗#advicepls #pregnancy #ingintahu

1 Balas

If 1st pregnancy, better go to kk. Bcz at least u know ur health condition, and their test are more detail compare to private (some of test didn't cover, need additional cost if want to conduct). Bt yeah, it's up to yr budget.