Hi mommy..

Sy nak Tanya..macam mana proses lepas nak keluar wad tu kalau tanpa suami lepas dah siap bersalin apa semua tu... Waris atau sahabat ke boleh ke yang discharge kita?

1 Balas

maaf nak tanya, tanpa suami tu maksudnya suami outstation ke? kalau suami outstation, boleh je sesiapa tolong discharge. kalau ikut SOP hospital, kalau ibu bersalin tanpa nikah, tak kisah bawah umur atau tak, wali shj yang boleh tolong discharge.

1y ago

ada je suami tapi xsebumbung...dah xsehaluan..