ASID FOLID

Hi,sy nak tanya..26/4 ni kne minum air gula pada pkul 8pagi..kne puasa start pkul 10mlm kn smpai ke esok pagi nya..tp sy mkn acid folid stiap pkul 5pagi...boleh ke sy trus kn mkn acid folid tu pd pkul 5pagi...??? atau mkn slpas settle nya minum air gula ??? #bantusharing #ingintahu

1 Balas

better lps minum air gula. sbb sblm minum air gula tu mmg nk perut kosong jgn minum nnti kyg pastu nk minum air gula xbole😅 bg pndpt sy la

3y ago

sy pon x psti...kndungan sy 12week...bru mnum air gula