Tentang susu ibu hamil

Hi , sy nak tanya sy baru try minum susu utk ibu hamil brand similac sy boleh minum berapa minit kemudian tu rasa mual , hari ke-2 selepas berapa jam sy muntah balik susu tu . Siapa kat sini pernah alami ? Ada solusi tak #ingintahu #bantusharing

Tentang susu ibu hamilGIF
1 Balas

sy awal dulu cuba minum similac jugak, tp tk boleh telan sbb loya. cuba anmum materna, sama jugak. then sy just minum susu HL atau memana fresh milk yg ada. bila susu serbuk ni tk boleh telan tp fresh milk elok je pulak.

3y ago

ouh mcm tu ka ? okay² tq sis 😊