bunga kembang siti fatimah

Sy nak tanya ..siapa yg prnah menggunakan bunga kembang siti fatimah..de org ckp memudhkan proses bersalin ..betol ke??

3 Balas

haritu pergi umrah pun saya ade beli bunga tu, org arab yg jual kat situ pun ckp memudahkan utk bersalin. Tp saya belum try lg tnggu dh dkat2 nnti bru nk mnum, skrg bru 7 bulan

5y ago

Dia tkde bgtau lebih la, cuma dia suruh rebus je bunga tu lpas tu mnum air dia.

Mil sy sllu bg ble sy rase skit construction ,,dye rendam bunga tu dlm besen yg berisi air,,klu bunga tu mengembang bmkna dh nk bsalin haritu jugak

Saya x pnh mkn buah buah tu