ESP UNTUK IBU HAMIL

Hi, sy nak tanya siapa yang dalam group ni consume esp shaklee time preggy? sy gdm on diet control, & refer pakar detected baby kecik. kalau consume esp boleh naikkan berat baby ke? Sy dah 37w. Baru seminggu consume esp. kalau sume bg feedback positive, sy nak teruskan. Sbb sy baru je cuba esp tu. Lg 3 minggu nak due.

1 Balas

kalau doktor cakap okay takde masalah kot. pape pun doktor yg tahu tahap kesihatan kita mcm mana sesuai ke tak nak ambik sesuatu ubat tu